De Vaste Clique-12.jpg

Voorgerecht

Steak tartaar met ingelegde mosterdzaadjes, Amsterdams tafelzuur, fijne croutons, bieslook & langzaam gegaarde eidooier

Tussengerecht

Zeebaars met paprika crème, ingelegde tomaatjes, auberginecompote, jus van saffraan & rode peper olie

Tussengerecht

Heilbot met knolselderij, paddenstoelen, truffel & paddenstoelenjus

Hoofdgerecht

Iberico filet met aubergine, paprika, tomaat met jus op basis van rode port

Nagerecht

Cheesecake met rood fruit, citrusgel, cookie crumble, lemoncurd & hangop

Voorgerecht

Dun gesneden coquilles met mango, avocado, sambal, yoghurt & Hollandse garnalen

Tussengerecht

Skrei met paprika crème, antiboise, gebakken spinazie & beurre blanc

Tussengerecht

Parelhoenderfilet met pastinaak, zuurkool, paddenstoelen & paddenstoelenjus

Hoofdgerecht

Runderlende met knolselderij, prei, ui & asperge met jus

Nagerecht

Honingcake met zure room, gemarineerde kersen, honing gel & crunch van pistache
De Vaste Clique-10.jpg
139220675_1322009054864305_7303490441815873076_o.jpg

Voorgerecht

Tonijn tataki met zoetzure groenten, crème van kerrie, limoengel, soja dressing & groene kruidenolie

Tussengerecht

Parelhoender met wortel-tandoori crème, citrus beurre blanc & geroosterde mini-peentjes

Tussengerecht

Coquilles met pastinaakpuree, mini boleet, hazelnoten crunch & een saus van paddenstoelen

Hoofdgerecht

Kalfslende met doperwtencrème, diverse groene groenten & een jus van rode wijn

Nagerecht

Blondie van cremeux van pure chocolade, karamelschuim, lemon curd & crunch van witte chocolade