Voorgerecht | Steak tartaar met ingelegde mosterdzaadjes, Amsterdams tafelzuur, fijne croutons, bieslook & langzaam gegaarde eidooier |
Tussengerecht | Zeebaars met paprika crème, ingelegde tomaatjes, auberginecompote, jus van saffraan & rode peper olie |
Tussengerecht | Heilbot met knolselderij, paddenstoelen, truffel & paddenstoelenjus |
Hoofdgerecht | Iberico filet met aubergine, paprika, tomaat met jus op basis van rode port |
Nagerecht | Cheesecake met rood fruit, citrusgel, cookie crumble, lemoncurd & hangop |
Voorgerecht | Dun gesneden coquilles met mango, avocado, sambal, yoghurt & Hollandse garnalen |
Tussengerecht | Skrei met paprika crème, antiboise, gebakken spinazie & beurre blanc |
Tussengerecht | Parelhoenderfilet met pastinaak, zuurkool, paddenstoelen & paddenstoelenjus |
Hoofdgerecht | Runderlende met knolselderij, prei, ui & asperge met jus |
Nagerecht | Honingcake met zure room, gemarineerde kersen, honing gel & crunch van pistache |
Voorgerecht | Tonijn tataki met zoetzure groenten, crème van kerrie, limoengel, soja dressing & groene kruidenolie |
Tussengerecht | Parelhoender met wortel-tandoori crème, citrus beurre blanc & geroosterde mini-peentjes |
Tussengerecht | Coquilles met pastinaakpuree, mini boleet, hazelnoten crunch & een saus van paddenstoelen |
Hoofdgerecht | Kalfslende met doperwtencrème, diverse groene groenten & een jus van rode wijn |
Nagerecht | Blondie van cremeux van pure chocolade, karamelschuim, lemon curd & crunch van witte chocolade |