Voorbeeldmenu A

Voorgerecht

Steak tartaar met zoetzure groenten, kwarteleitje, saffraanmayonaise & croutons

Tussengerecht

Coquille met pompoencrème, chutney, courgette & beurre blanc

Tussengerecht

Parelhoender met paddenstoeltjes, pastinaakcrème & paddenstoelenjus

Hoofdgerecht

Ibericofilet met gepofte aubergine & 5-spice jus

Nagerecht

Cheesecake met rood fruit, citrusgel, cookie crumble, lemoncurd & hangop

Voorbeeldmenu B

Voorgerecht

Gepekelde zalm met aardappelsalade, haringkaviaar, gepofte bietjes & groene kruiden

Tussengerecht

Buikspek met pompoen, courgette & beurre blanc

Tussengerecht

Garnalenrouleau met spinazie, boontjes & Hollandaisesaus

Hoofdgerecht

Entrecote met bimi, doperwtencrème & gremolata

Nagerecht

Kaasplateau met 4 kazen, krentenbrood & appelstroop

Voorbeeldmenu C

Voorgerecht

Tonijn tataki met zoetzure groenten, crème van kerrie, limoengel, soja dressing & groene kruidenolie

Tussengerecht

Geroosterde eendenlever met rilette, wortel & zwarte knoflookjus

Tussengerecht

Paddenstoelenragout met truffel, langzaam gegaarde eidooier & hazelnootjes

Hoofdgerecht

Kabeljauw met groene groenten & Hollandaisesaus

Nagerecht

Lemoncurd met gepocheerde peer, crème de patisserie & krokante amandelen