Maak kennis met ons team

Aangenaam: wij zijn Dinner by Daan

Al op jonge leeftijd wist Daan het zeker: 'ik word later chef-kok'. Na een opleiding als zelfstandig werkend kok heeft Daan veel ervaring opgedaan in diverse keukens en restaurants. Van eetcafés tot sterrenzaken - overal heeft hij met een leergierige blik meegekeken en zo veel ervaring opgedaan. Met zijn creatieve inslag en ondernemende instelling zijn er altijd genoeg ideeën voor mooie gerechten en menu's. 

Zo ontstond zijn idee voor Dinner by Daan: cateren op hoog niveau op verschillende locaties in de Benelux. Van privé diners bij mensen thuis tot zakelijke diners bij businessclubs en bedrijven. Zijn eigen stijl omschrijft hij als klassiek Frans met een internationale twist.

Catering op maat door ons team van chefs

Hoog op smaak & altijd met aandacht 

Daan wordt ondersteund door een enthousiast team van jonge en ambitieuze koks. Samen vormen zij het team van Dinner by Daan. Wekelijks sparren ze met elkaar over de beste invulling voor elke aanvraag en gelegenheid. Na afstemming met u worden de diners zorgvuldig en met passie voorbereid vanuit de productiekeuken in Berlicum. Ook nieuwsgierig naar hoe de heren invulling geven aan uw gelegenheid? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, we staan u graag te woord.

Neem vrijblijvend contact op