Een walking dinner: informeel genieten

Geschikt voor verjaardagen & borrels

Op zoek naar een informele en sociale manier van dineren? Dan is een walking dinner misschien wel een perfecte invulling voor uw gelegenheid. Een walking dinner is een diner waarbij de gasten vrij zijn om rond te lopen terwijl ze kunnen genieten van kleine, smaakvolle gerechtjes die worden uitgeserveerd. 

Het leuke aan een walking dinner is dat u meer mensen kunt spreken dan wanneer u aan tafel dineert: informeel en gezellig dus. Walking dinners zijn erg geschikt tijdens borrels, bedrijfsfeesten, verjaardagen, bruiloften of jubilea. 

Vraag vrijblijvend een voorstel aan

Kleine schilderijtjes op een bord

Zorgvuldig & met passie bereid

Een walking dinner bestaat uit verschillende kleine en handzame gerechtjes. Het idee is dat gasten niet op één plek hoeven te blijven maar vrij rond kunnen lopen. De gerechten zijn dus wat kleiner dan bij een seated dinner maar net zo smaakvol en mooi opgemaakt. 

Wanneer u kiest voor een walking dinner stemmen we graag van tevoren samen met u het menu af. Zijn er speciale wensen, voorkeuren of dieetwensen van toepassing? Geen probleem: zo lang we ervan op de hoogte zijn kunnen we overal rekening mee houden. 

Neem contact op

Voorbeeldmenu: 4-gangen walking dinner

Voorgerecht

Gepekelde zalm met sojadressing, citrusgel crème van wasabi & ingelegde groenten

Tussengerecht

Rouleau van Argentijnse garnaal met groene groenten, Hollandaise schuim & groene kruiden

Hoofdgerecht

Langzaam gegaarde sukade met knolletjes, bundelzwammetjes, champignons, bloemkoolcrème & truffeljus

Nagerecht

Witte chocolade panna cotta met lemon curd, cheesecake, passievruchtdressing & gepocheerde ananas